نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
16. تير 1393 - 21:23
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب "سلول‌های مغزی" و اختلال در رشد مغز شود.

به گزارش آفتاب جنوب ،  به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهیار مهین‌ شفیعی متخصص مغز و اعصاب افزود: متأسفانه الگوهای غذایی نامناسب، موجب بروز اختلالات مغزی و کاهش بازدهی مغز بسیاری از افراد جامعه شده است.

 
وی با اشاره به اینکه نخوردن صبحانه و پرخوری دو عامل مهم افت فعالیت مغز و کاهش قدرت ذهنی است، تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه برخی از مواد نیز ممکن است در دراز مدت، به مغز آسیب برساند.
 
مهین‌شفیعی تأکید کرد: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب سلول‌های مغزی و اختلال در رشد مغز شود.
 
وی یادآور شد: در واقع استفاده بیش از اندازه مواد قندی موجب اختلال یا توقف جذب پروتئین و برخی دیگر از مواد شده و در نتیجه خطر سوء تغذیه و حتی آسیب سلول‌های مغزی را افزایش می‌دهد.
 
مهین‌شفیعی گفت: علاوه بر مصرف زیاد قند و شکر، مصرف بیش از اندازه مواد غذایی حاوی نگهدارنده‌ها، افزودنی‌ها، رنگ‌های خوراکی و قندهای مصنوعی نیز می‌تواند بر عملکرد سیستم مغزی و عصبی، تأثیر منفی بر جای گذارد.
 
انتهای پیام/م

نظرات کاربران

تازه های سایت

پربازدیدها